RE: etkinleştirme modunda

iphone 4s var bende ikinci el format attığımda etkinleştirme istedi ve ben adamın icould biliyorum da şifresini bilmiyorum adamada ulaşamıyorum ne yapmam lazım

dallar21 Yeni Üye Soruldu: on 24 Eylül 2016 iPhone.
Yorum ekle
1 Cevaplar

Öncelikle https://appleid.apple.com/#!&page=signin sayfasına giderek parolamı unuttum kısmına tıklayın. Daha sonra Apple kimliğinizi ilgili kısıma girerek sürür’e tıklayın. Apple Kimliğinizi girdikten sonra, hesabınızla kullandığınız güvenlik özelliklerine bağlı olarak parolanızı nasıl sıfırlayacağınızı görebilirsiniz. Örneğin, iki faktörlü kimlik doğrulamayı ayarlamışsanız adımlarınız hesabınızda güvenlik soruları kullanıyor olmanızda izleyeceğiniz adımlardan farklı olacaktır.  Yapabileceğiniz sıfırlama yöntemleri şu şekildedir:

1. Güvenlik sorunuzu yanıtlayarak: Güvenlik sorularınızın yanıtlarını biliyorsanız “Güvenlik sorularını yanıtlayın” seçeneğini işaretleyin ve parolanızı sıfırlamak için adımları takip edin.

2. Bir e-posta alın: “Bir e-posta alın” seçeneğini işaretlerseniz parolanızı sıfırlamak için kullanabileceğiniz birincil veya kurtarma e-posta adresinize e-posta gönderilir.3. İki faktörlü doğrulamayı kullanarak: 

Apple Kimliğiniz için iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmişseniz parolanızı doğrudan güvenilir iPhone, iPad veya iPod touch aygıtınızdan ya da iforgot.apple.com sayfasından sıfırlayabilir veya değiştirebilirsiniz. Bu adımlar yalnızca aygıt parolası etkinleştirilmiş olan güvenilir bir aygıt kullanıldığında işe yarar.

iforgot.apple.com sayfasında Apple Kimliğinizi girdikten sonra şu adımları izleyin:

  1. Güvenilir telefon numaranızı girin ve güvenilir aygıtınıza bir bildirim göndermek için Sürdür’ü seçin.
  2. Bildirimin güvenilir aygıtınızda görüntülenmesini bekleyin ve İzin Ver’e dokunun.
  3. Aygıtınızın parolasını girmek için şu adımları izleyin ve parolanızı sıfırlayın.

Eğer bu yollardan hiçbiri ile parolayı sıfırlayamıyorsanız mecburen ya şifrenin sahibine ulaşmanız gerekiyor yada cihazınızı teknik servise vererek sıfırlama işlemi yaptırmanız gerekiyor. İkinci seçeneği yaparsanız cihazınızdaki bütün belge ve veriler silinecektir. Bu yüzden eğer telefonu cihazınıza bağlayabiliyorsanız yedekleme almayı unutmayın.

ibracalik Uzman Cevaplandı: on 25 Eylül 2016.
Yorum ekle

Cevabınız

Cevap vererek Gizlilik Politikası veKuralları. kabul etmiş sayılırsınız.